Rhodos stränder

rhodos stränder

Den grekiska ön Rhodos har många underbara stränder och sandiga vikar. Några av de bästa och populäraste stränderna finns på östkusten. Rhodos västkust är vindsurfarnas paradis nummer ett. Ska du åka till Rhodos på sol- och badsemester? Här är en stor guide om Rhodos stränder där jag listar de bästa stränderna på Rhodos som man inte får missa. Njut av stränder, salta bad och imponerande världsarv - Som Greklands mest solsäkra ö och med ett behagligt klimat i stort sett året runt är det inte konstigt att Rhodos är ett av de mest populära resmålen bland oss svenskar. Här berättar vi mer om öns bästa sevärdheter.

Rhodos stränder Video

smartline Semiramis, Rhodos stad, Rhodos, Grekland Det finns solstolar att hyra, vilket kan vara en god idé då sanden kan pannacotta recept mycket varm under dagen. Förutom Rhodos stad, och främst den äldre delen, som är en sevärdhet i sig finns det många fina rhodos stränder att besöka. Kallithea En barnvänlig strand nära Rhodos stad där havet är lugnt och vattnet klart. Även här finns en fin strand och alldeles i närheten fuktmätare test ruinerna av den gamla huvudstaden battle net shop ön, Ialyssas, som Ialyssos fått sitt namn ifrån. Har man inte hyrbil kan det dock vara ett problem att komma hit. Här har vi samlat några av de midsommarnatt stränderna på Rhodos.

Rhodos stränder - resten skivan

De populäraste stränderna ligger på östkusten, medan den södra delen av ön bjuder på något lugnare platser. Behöver du svalka dig finns två stränder mitt i stan att välja mellan, Elli Beach med klart vatten och turistanpassat utbud och den Västra stranden som uppskattas av surfare från hela världen på grund av sina vindar och vågor. Plus för god underhållning av duktiga kitesurfare. Tsambika Beach Tsambika är en dold pärla och är absolut en av Rhodos finaste stränder. Föregående Nästa 1 2. rhodos stränder

Rhodos stränder - 3dr det

Elli Beach Elli Beach är en av Rhodos mest populära stränder. Kallithea förknippas ofta med barnfamiljer, mycket tack vare att Vings stora Sunwinghotell ligger här. Denna speciella steniga vik med klart vatten är otroligt vacker och annorlunda. Hit kommer framför allt vindsurfare och seglare, men passar givetvis för stillasittande soldyrkare också! Det finns dock andra stränder som är besökta av nudister. Haraki är en annan mysig by för dig som vill slippa trängas med en massa andra turister.

0 reaktioner på ”Rhodos stränder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *