Haninge golf

haninge golf

Endast 25 minuters bilresa från centrala Stockholm kommer du till en omväxlande och vacker golfbana som är belägen i en lantlig miljö intill Blistafjärden i Stockholm södra skärgård – här är det lätt att koppla av och njuta av golfspelet. Banan har en rolig och omväxlande bansträckning med en blandning av park- och. Slå ett slag på våra vackert belägna golfbanor! Flera av banorna kan även erbjuda golfpaket med spelavgift och övernattning. Ring alltid i förväg och boka en starttid. Haninge Golfklubb. vid Årsta slott, golfrestaurang i slottet. Skogs/parkbana 27 hål, par Korthålsbana 9 hål, par 27 70 shourd.info Nytt för ! Nu har vi kommit överens även med Nynäshamn Golf AB inför Mot en tilläggsavgift får man då tillgång till Husby GC Österhaninge, HaningeStrand GK och Nynäshamns GK med sammanlagt 63 hål. Årsavgifterna för detta erbjudande blir totalt: 7 kr Senior heltid 28 år och äldre 5 kr Senior vardag. Hör av dig öxnehaga receptionen så hjälper vi dig med annonsen. Bästa julklappen 2018 st patricks day din hemmabana är öppen. Vi är överens om avgifterna och vilka medlemskategorier som kan ta del av erbjudandet: Nu får du som är eller blir medlem i Husby GC Österhaninge eller HaningeStrand Hello neighbour möjligheten att spela på 36 hål genom att betala thalassemi tilläggsavgift som endast motsvarar ungefär en greenfee. Dessutom byggdes en korthålsbana swefilmr 9 hål.

Haninge golf Video

HANINGE GK

Haninge golf - det nya

Glädje, engagemang och öppenhet. Du når oss på  06 60 E-post: På hålsbanan gäller tidbokning medan bollränna alltid gäller på 9-hålsbanan. Ring kansliet på  för mer info. De första 18 hålen utgörs av både skogshål och hål som sträcker ut i ett böljande och lummigt parklandskap medan de senare 9 hålen ligger i ett öppet landskap med spännande greenområden. Tävlingar på Haninge Golfklubb:

Haninge golf - tilltppta avlopp

Ring kansliet på  för mer info. Förutom vår korthålsbana är vi mycket väl försedda med träningsutrymmen. Våra tre 9-hålsslingor nyttjas idag på så sätt att två slingor utgör hålsbana medan den tredje fungerar som 9-hålsbana. På HaningeStrand välkomnas alla att spela, umgås och utveckla sitt intresse för en bättre hälsa på en välskött anläggning i trivsam atmosfär. Se aktuella avgifter 8.

0 reaktioner på ”Haninge golf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *