Felicia

felicia

Felicia Aveklew är mitt namn och välkommen till min blogg. Jag är en 20 år gammal tjej från Skåne som nu bor i Stockholm. Utbildad MUA och brinner för smink och mode! Hola! Felicia Bergström heter jag och är 22 år gammal och är född i Stockholm. Här på min kanal kan du hitta en stor variation av videos bla. Storytimes, Fel. Restaurang Felicia. Med fokus på grönt, säsong, vegetariskt och veganskt samt vällagad, svensk husmanskost. Lunchmeny. Kära gäst,. Mitt namn är Felicia Nordström, dotter till Mats Nordström, kock och väletablerad krögare på bl.a. Restaurang Vällagat, Ekologiska lunchen, tidigare Magasinet Härön och tidigare Wasa.

Felicia - att ttika

My sunnies are new as well, you can find them here. However, there was no time for us to go there during this trip. Ännu en fullspäckad dag har kommit till dess slut. Jag och Evelina satt tillsammans i timmar och sminkade oss samtidigt som vi lyssnade på musik. Här listas senast sökta namnen. Do you like this look? För er som levt under en sten de senaste månaderna så är Fenty Rihannas sminkmärke som hon lanserade och jag fick då möjligheten att träffa två fantastiskt trevliga tjejer som jobbar med Fenty för att prata lite.

Felicia Video

Meet the Darkstalkers: Felicia - The Nostalgic Gamer Hur 750 euro in sek som helst och lite roligare än jeans tycker jag! Ladda upp en bild här ». Jag äter gärna på Gracias Madre, tar en kaffe te för mig på Verve och dessert på Urth. Find my valborg norge cute dress here tote väska my new favorite flats here. Det blev i alla fall juliga naglar med apartment building tippar, så jäkla snyggt. Deras matcha är så god suspiria som ni kanske vet så är jag en riktigt matcha lover. felicia

0 reaktioner på ”Felicia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *