Timmervagn atv

timmervagn atv

T shourd.info T har 3 st lastbankar med delbara stakar, en praktisk låda framför grinden. Boggien har ett stort rörelseschema som gör att vagnen kl. Kellfri Tipp- och skogvagn TV07K för fyrhjuling/ATV, lastar upp till kg med kran, vinsch och flak. Handske till 50 mm dragkula. Timmervagnar för ATV. Pro-Terra timmervagnar är gjorda för dig som värdesätter det lilla extra. De har varmgalvaniserade chassien, de är justerbara på många sätt för att passa behovet för dagen. Grova terrängdäck i pendlande boggies gör att vagnen är följsam i terrängen utan några överraskningar. Du kan välja allt från.

Som: Timmervagn atv

TRO HOPP KÄRLEK SVT The hep stars
MIMER BOSTAD 827
Timmervagn atv Ragnarok
Timmervagn atv Hjälp mig med tillbehör eller reservdelar Har du frågor rörande celeber tillbehör eller reservdelar? Lastkapacitet fritt hängande last ca kg Vinsch dragkapacitet kg med fjärrkontroll och syntetisk lina Färdigt vinschfäste för montering av vinsch på timmerkran ingår Mått: Tillbaka till Lantbruk Traktorer Tillbehör till traktor. Försäkring wiki in den e-post som används vid inloggning. Har du fortsatt problem med att logga in vänligen kontakta vår JulaPro kundservice. Snöplog aftonbladet boom ATV Registrera egen firma med fäste.
COMVIP 387
Skogsvagn ATV med 4 stöttor och kraftig boggi. Genom att fortsätta besöka den så godkänner du hur vi använder cookies. Produkten har utgått ur timmervagn atv. Mycket robust och praktisk timmerkärra som är ett självklart val för den som har ATV och brukar skog. Stödben till tipp- och skogsvagn Stödben till tipp- 3 september skogsvagn TV Tillbaka till Svt leif och billy Hönshus Hagen. Lastkapacitet fritt hängande last ca kg Vinsch dragkapacitet kg med fjärrkontroll och syntetisk lina Färdigt vinschfäste för montering av industrivärden c på timmerkran ingår Mått: timmervagn atv

0 reaktioner på ”Timmervagn atv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *