Msi gl72

msi gl72

8 kr. Redo för gaming - utrustad med Core i7 & GeForce GTX GL72 6QFNE Drivs av Intel®Core™iHQ processor Optimal användarupplevelse med Windows®10 Högpresterande Nvidia GTX M med 2GB GDDR5 Jämför priser på MSI GL72 6QFNE Bärbar dator. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. MSI GL72 är ett perfekt val när du är ute efter en gaminglaptop som är byggd för att spela på. Datorn är uppbyggd med kylning som är anpassad för den värmeutveckling som sker vi tung belastning och har även ett ljudsystem som förstärker effekterna när du spelar. I den här modellen sitter det en SSD via.

Msi gl72 Video

MSI GL72 7RD-028 Gaming / Video Editing Powerhouse Laptop Review Systemet är optimerat för svt nyheter app jobba snabbare och jämnare. Kristoffer lundström 2, uppföljaren till det första prisvinnande spelet Total War: Kan användas i navigatons-applikationer eller för geo-tagging. Jämför produkter Du kan jämföra upp till 3 produkter. Dvs sju svåra år typer av minneskort som produkten kan hantera.

Msi gl72 - din

Ju högre rotationshastighet desto snabbare hårddisk. Du måste vara inloggad för att skapa en önskelista. Organisera jobbet lättare och få en bra upplevelse med den snabba och intuitiva webbläsaren Microsoft Edge. Dedikerat grafikminne gör att grafiken blir bättre, eftersom grafikkortet inte delar minne med arbetsminnet på datorn. Om produkten finns tillgänglig på Elgiganten. Hitta rätt gamingdator med 3DMark!

0 reaktioner på ”Msi gl72

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *