Statsbesök stockholm

statsbesök stockholm

Närvaro vid Svenska Akademiens högtidssammankomst. Kungen, Drottningen, Kronprinsessan, Prins Daniel, Prins Carl Philip, Prinsessan Sofia, Prinsessan Madeleine, Christopher O'Neill. Plats: Börshuset, Stockholm Presskontakt: Svenska Akademien, tfn: 00, e-post: [email protected]‎Kungahusets kalender · ‎Den kungliga kalendern · ‎Besök med Prins Daniels. Men det är inte Sofias första statsbesök, hon var bland annat med när Chiles president besökte Stockholm förra året. Både Madeleine och Sofia valde ljusa vårfärger på sina outfits. Ikväll är det stor bankett på Kungliga slottet där Sofia, Carl Philip, Chris och Madeleine också kommer att vara med. Om du är. Strax innan lunch i dag landar Angela Merkel, Tysklands förbundskansler, på Arlanda för ett intensivt, men kort statsbesök i Stockholm. Polisen tror inte på någon direkt trafikpåverkan och avråder inte från att köra bil i city under dagen. – Vi kommer inte ha några permanenta avspärrningar i trafiken, utan.

Statsbesök stockholm - Stt

Ansvariga departement Statsrådsberedningen Utrikes­departementet Relaterade länkar Relaterad navigering Kungliga hovstaterna Sveriges riksdag. Tidigare idag bjöd Stockholm stad presidentparet och det kungliga sällskapet på lunch i Stadshuset och ikväll väntar presidentparets svarsmiddag. Respektera uppmaningen att inte agera på ett sätt som kan äventyra säkerheten för deltagarna i kortegen såväl som åskådare längs kortegevägen. Statsbesöket fortsätter idag och temat för de här dagarna i Stockholm är handelsfrämjande, informations- och kommunikationsteknologi ICT , demokrati, decentralisering och motverkandet av social exkludering. Besök med fordonseskorter sker sedan under eftermiddagen bland annat på Rosenbad, Riksdagen, Kanadas ambassad och Kungliga slottet. Regeringen exportsatsar på tillväxtekonomin Indonesien Pressmeddelande: Erik Wirkensjö, Regeringskansliet Statsbesök och officiella besök.

Statsbesök stockholm - efter sida

Det här ser vi inte så ofta på Madeleine som föredrar lite slarvigare men arbetade knutar i nacken. Natten mellan torsdagen den 23 februari och fredagen den 24 februari stängs Löttingetunneln av i båda riktningar. Kategorier födelsedagar , kungligt , Leonore , madeleine , statsbesök inkommande Kommentarer. Kanadas generalguvernör David Johnston tillsammans med fru Sharon Johnston kommer på statsbesök till Stockholm måndagen den 20 februari. Kollektivtrafiken påverkas vid vissa tidpunkter Tunnelbanan och tågtrafiken berörs inte av avspärrningarna. Sotad och lättrökt öring med blomkålsvariation, syrligt höstäppelmos och Västervikssenapsdressing Fjäderbensstag bakad i brynt smör med ingefärsdoftande räksås, karamelliserad svartrot och dillpotatispuré Helstekt sunes jul knäck med honungsstekt spetskål, timjanstekt säsongssvamp och viltsky smaksatt med grönpeppar från hedekas Hjortronmousse och sorbet med nougatkrisp, hjortronskum och karamell med Lakkalikör Statsbesöket fortsätter idag och temat för de här dagarna i Stockholm är handelsfrämjande, informations- och kommunikationsteknologi ICTdemokrati, decentralisering och motverkandet av social exkludering. Hon följer den svenska kungafamiljen till både vardags och till fest, men rapporterar om kungahus från hela Europa. Jag förstår att hon vill prioritera den organisation som hon var med och grundademen det är ändå lite synd att hon missade skogsbrand västmanland statsbesökspremiär. Begränsad framkomlighet på Gamla Riksettan genom Fiskarhagen Ny gång- och cykelväg står klar under våren Kortegevägen kommer att vara avspärrad med staket, avspärrningsband och personal. Avstängningen omfattar även Kosmostunneln från Lidingövägen och påfarten från Hjorthagsvägen och Galaxtunneln avfart mot Roslagsvägen. Måndag den byggmax mora februari, kortege med häst och vagn Kortege med häst och vagn utgår från Kungliga hovstallet till Slottet vid lunchtid.

Statsbesök stockholm Video

Barack Obama i Stockholm 2013. del 2 HD

0 reaktioner på ”Statsbesök stockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *