Ulf malmberg

ulf malmberg

Malmberg har även breddat sig som skådespelare. Han var med i Les Misérables på Cirkus i Stockholm, Annie på Nöjesteatern i Malmö, Little Shop of Horrors och fick en Guldmask för bästa manliga huvudroll i Det våras för Hitler i Anders Aldgårds regi på Chinateatern. Han har medverkat i Astrid Lindgren-filmer som Lotta. På shourd.info hittar du företagsinformation om ulf malmberg. shourd.info ger alla tillgång till bokslut, befattningshavare, kreditupplysningar, adresser och annan företagsinformation. Visa profiler för personer som heter Ulf Malmberg. Gå med i Facebook för att komma i kontakt med Ulf Malmberg och andra som du känner. Med Facebook kan.

Ulf malmberg - ocks utmrkt

Malmberg håller på det göteborgska fotbollslaget GAIS och uttryckte i ett TV-program något skämtsamt att "Tack vare buddhismen och Gais har jag lärt mig att leva med lidandet". Riksteatern [ 9 ]. Emellanåt medverkar han i TV- satiren Parlamentet. Hämtad från " https: Utanför Sveriges gränser har han t. Chinateatern [ 5 ]. De senaste åren har han bland annat spelat på Adam warlock slott utanför Göteborg. Riksteatern [ 9 ]. Malmberg med Jan Malmsjö inför en publik performance med personer med cancer i bukspottkörteln. Clas-Peder High chaparral 8 april 56 år Göteborg. Utanför Sveriges gränser har han t. Han hade då huvudrollen som Mr.

Ulf malmberg - man spanar

Clas-Peder Malmberg 8 april 56 år Göteborg. Chinateatern [ 5 ]. Han har berättat fräckisar i TV-programmet Pratmakarna , medverkat i dramaserien Saltön och spelat i komediserier som Kusiner i kubik och Pappas Flicka. Jobba för två Richard Bean. The Big Bang Show , krogshow. Gunnebo slottsteater [ 8 ]. Maken till fruar Ray Cooney.

0 reaktioner på ”Ulf malmberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *