Nostalrius forum

nostalrius forum

Var inne och läste på Nostalrius forum idag och verkar inte finns någon helsvensk guild. Skulle vara roligt att vara med i en och få med ordentligt med folk i den. Jag är också på att vara med. Kör folk horde eller alliance? Av det jag läste så fick jag känslan av att det var mer folk generellt som planerar att. Nostalrius - WoW Vanilla · den 12 december kl. ·. Dear community, We just released an announcement to explain you how to transfer your account information over to Elysium if you want to. You can read it here: shourd.info?f=2&t= Har spelat på Nostalrius i ett år nu och kan säga att jag har aldrig haft det roligare i WoW än jag hade under denna tid. Spelade retail upp till WoD, men droppade efter en månad in i WoD. Spelet har blivit så asocialt och extremt bekvämt, för bekvämt. Vet ens folk idag var instance-ingångarna finns i WoD? Skulle inte tro shourd.inforius wow.

Nostalrius forum - mnga tips

Blizzard stänger nostalgiservern Nostalrius. Planen är också att göra koden open source så att fler kan hjälpa till med projektet. Hadde faktisk ikke sett for meg det, etter all snakk om hvordan privatserveren var "immun" mot lover og regler fra Blizzard og USA. Har inte spelat private server sen wotlk tiden typ, har försökt men alla lauchers och ändringar inom wow har ja inte lyckats lira private server. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum.

Tobaksskatten: Nostalrius forum

Shut up and dance with me Blodsockervärde
Fallout 4 rule 34 Girl naked
Nostalrius forum 253

Nostalrius forum - specialises

Nyhet PC Simulation Man kan nu göra sitt konto på Nostalrius, gå in på http: Groven85 Groven85 Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Groven85 Hitta fler inlägg av Groven85 Hitta alla inlägg av Groven85 i detta ämne. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Nyhet Rollspel PC nostalrius forum

0 reaktioner på ”Nostalrius forum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *