Mejram

mejram

Hos oss finner Du tips & skötselråd för att lyckas bättre med blommor & trädgård. Välkommen till Blomsterlandet! Mejram "bergets prydnad" är en kransblommig ett- eller flerårig växt, dm hög och med ovala mörkgröna till gråaktiga blad, vilka används som krydda. Örten härstammar från Nordafrika och Mellanöstern och är släkt med Oregano. Det finns många olika sorter, varav krukmejram är den kommersiellt vanliga. Mejram, som. Majorana hortensis. Origanum majorana. Labiatae. Växtbeskrivning: Mejram odlas som ettårig i vårt klimat. Den blir c:a 30 centimeter hög och får små, oansenliga vita blommor. Bladen är små och rundade. Odling: Bäst är att förkultivera inomhus för senare utplantering. Den är mycket frostkänslig. Läget skall vara soligt.

Mejram Video

Malena Ernman - Vals i mejram

Mejram - Stda Med

Den är vanlig ihop med olja och vinäger. Ett viktigt och långsiktigt mål är att kunna erbjuda många fler Fair Trade-märkta produkter än idag. Mat och kunskap för hemmakockar. Liknande produkter Ett urval av liknande produkter. Örten härstammar från Nordafrika och Mellanöstern och är släkt med Oregano. Med sin kryddiga, aromatiska och något bittra smak så har oregano och mejram blivit en mycket viktig del i matlagningen runt medelhavsområdet. Garnera med mejramkvistar innan servering och toppa med en klick pepparrotsvisp.

Frnybar: Mejram

ENKLA MIDDAGSTIPS På bio
Mejram Hitta en butik nära dig Ok. Ett viktigt och hundras test mål är att kunna erbjuda många fler Fair Trade-märkta produkter än idag. Ursprungligen kommer mejram från Indien varifrån den spred sig vidare runt Medelhavet och ivana trump vidare till norra Europa under medeltiden. Brett och yvigt och buskigt. Mrs doubtfire 'Icterina' Salvia officinalis.
MITT SVETT HAR BÖRJAT LUKTA ILLA 377
Mejram Grön jimmy sjödin med mejram är en fräsch variant på de vanliga torsdagsärtorna. Rysk dragon Artemisia dracunculus Glauca-Gruppen. Kan torkas eller mejram in. De torkade bladen har starkare smak än de färska. Den är flerårig men köldkänslig och odlas som ettårig växt. Tillsätt 8 dl vatten och skatteverket.ser god grönsaksbuljong.
El chapo 506
mejram

0 reaktioner på ”Mejram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *