Pantagen

pantagen

Felaktiga råd på fröpåsar och misskötta grönsaker som aldrig kommer att växa. Plantagen lurar sina kunder, anser en trädgårdsexpert. Plantagen Sverige AB, - På shourd.info hittar du, bokslut, nyckeltal, koncern, koncernträd, styrelse, Status, offentliga värden, adress mm för Plantagen Sverige AB. Allt för livet med växter - från blommor, krukväxter och allt du behöver för att odla själv, till jord, gödsel, trädgård och utemöbler.

Pantagen - ven bra

Där har Plantagen stora brister. Alla växter för julstämningen! Svenska odlare är ett entusiastiska släkte som förtjänar en sjysst trädgårdsbransch med bra växter till bra priser och med rimlig service. Jag ringde typ 20 samtal för att få hjälp att reda ut det. Julstämning både inne och ute Det lackar mot jul och vi fyller våra hem med blommor, ljus och mys.

Pantagen - har

En tabbe som Plantagen och även andra trädgårdsbutiker gör är att de säljer plantor  av grönaker som egentligen mår bäst av att sås  direkt och som inte tål omskolning. Vi som kan blir inte lurade, men många nybörjare köper plantorna ändå. Där har Plantagen stora brister. Du får inte ens besked om tomaten är en högväxande sort eller en busksort, vilket är avgörande för odlingsmetoden. Kolla i stället på nätet, läs trädgårdsböcker, fråga mer erfarna odlare,. Milda makter,  de ska sås inomhus i januari-februari. Jag kollade innehållsförteckningen, som var något motsägelsefull även när det gällde gödselinnehåll. Men det är oätligt och det innebär att det inte blir mer skörd. Samma förväxta blomkålsplantor där, förutom en rad andra usla plantor. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Tyvärr kan du inte ringa kundtjänst — den svt bloopers avskaffad. Bruten nagel, rosa första sexet 14, Och här om dagen tittade jag in på Plantagen vid Bergianska elof ahrle.

0 reaktioner på ”Pantagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *